Mål 2017

Ett till år att sammanfatta!
2015 trodde jag att jag aldrig skulle få uppleva 2016 pga sjukdom. Att sitta här att sammanfatta 2016 känns nästan overkligt! Vilket år jag fått varit med om. 2015 blev ju ett galet roligt år då jag hade bestämt mig för att njuta av varje dag. Det var ett av de bästa..Mitt nyårslöfte var att fortsätta njuta, uppskatta och "gasa" 2016. Det har jag verkligen gjort!
Ordet 2016 har varit "Jobb" för oj vad jag jobbat..Tur att jag har bra verkyg av stresshantering. Att se tidiga signaler och bromsa i tid. Resten av tiden har jag maxat med massa roliga saker. 
 
Mål:
Jag har så länge jag minns alltid haft tydliga mål över mitt liv. Älskar mål. Jag mår som bäst när jag har något att sträva efter. Komma på mål, vägen dit och framförallt när när jag kan strecka upp armarna i luften och tänka: "Jag gjorde det" är beroendeframkallande. Shit vad jag älskar känslan. Självklart kan det vara jobbigt att aldrig vara riktigt nöjd. Alltid vilja springa fortfarande. Men till 95 % är det härligt!
 
2017 blir ett år att hitta en bättre balans av jobb och fritid för det kommer vara ohållbart att köra på som jag gör idag. Men det kommer också vara extremt svårt då jag älskar att vara på Studion och på Ikea. 
Jag har gjort en lista (Bucketlist) som jag kan drömma och sträva efter 2017!
 
- Testa 3 olika spa (massagebehandlingar) Både för att ta hand om mig själv och för att bli ännu bättre på att behandla. 
 
- Fortsätta utbilda mig
 
- Åka till mitt älskade England. För herre Gud vad jag saknar England
 
- Gå ut på restaurang minst varannan månad. 
 
. En stor dröm jag har är att få fortsätta bli bokad på föreläsningar, speciellt min egna "Härliga motgångar"
Där jag vill hjälpa människor att vända motgångar till något positivt.
 
- Ha en sorgekurs för människor som behöver sorgebearbetning. Jag är långt ifrån en psykolog men med egna erfarenheter tillsammans med en utbildad sorgebearbetare tror jag vi kan hjälpa andra. 
 
- Att aldrig ta något för givet. 
 
- Skulle vara härligt att ta tåget norrut. Långt upp i Sverige!
 
Har ni gjort någon bucketlist? 
 
Jag vill önska er ett riktigt gott nytt år! 
 
Jag säger som Zlata på idrottsgalan:
"Att jobba riktigt hårt ger utdelning till slut"
Jag hoppas verkligen på det :)
 
Rock on!