Hur mycket tid lägger vi på att längta?

Den här helgen gick väldigt fort! Jag har jobbat på Ikea. Syrran kom nu ikväll då Moa och Anna ska på läger den här veckan. Gissa om de längtar? Jag lyssnade på en podd då de pratade om hur stor del av livet ägnar vi åt att vänta/längta på/till något? Tänk en helt vanlig dag? 
Vi vaknar, åker till jobbet, börja längta till första fika  (bästa på hela dagen 😀) fortsätter jobba och börjar längta efter en god lunch, tar gärna den så sent som möjligt så em känns kort för att man väntar på att åka hem. Sen rullar kvällen på. Väntar på någon aktivitet ska börja, väntar på att den ska ta slut...  Så ja i mitt liv så längtar och väntar jag mycket. 
Även när man ska resa. Väntar på rätt dag, väntar på tåget/flyget väl där väntar man på att åka. När man åker väntar man på att komma fram. När man är framme längtar man till hotellet, på hotellet längtar man till att gå ut och äta man...osv.. 
Ganska intressant,  tycker jag.  Här kan jag bli bättre på att vara närvarande 



Undra vilken favoritfärg vi har i familjen? 
Igår hade jag en riktigt skön kväll HELT själv. Mattias var på bröllop och Moa var hos Nellan/mormor. Låg i soffan och kollade på dåliga repriser på tv. Åt chips innan middagen, sen gjorde jag havregrynsgröt. Var inte så sugen att göra middag till mig själv. Det gick ju alldeles utmärkt 😀